3M a kelet-európai régióban

30 éve történt, hogy a 3M, egy globálisan piacvezető, innovatív cég Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon is megkezdte tevékenységét, éppen akkor, amikor ezek az országok történetük legnagyobb gazdasági átalakulásán mentek át. Azóta szervezetünk egyre csak növekedett – és ezzel a régió egyik legnagyobb befektetőjévé és munkaadójává nőtte ki magát.

A 3M harmincéves kelet-európai jelenléte alatt (mely ez esetben Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Ukrajnát és Grúziát jelenti) több mint 650 millió dollárt fektetett egy erős 3M struktúra kiépítésébe. Ez magában foglal az értékesítés és marketing mellett hét gyártóüzemet, kutatás-fejlesztési központot, globális szolgáltatóközpontot és három innovációs részleget is. Ma a lengyel, cseh és magyar 3M-nél több mint 4400 munkatárs dolgozik, akik minden nap a 3M tudományos és technológiai platformját használják innovatív megoldások létrehozására, azzal a céllal, hogy világszerte jobbá tegyék az emberek életét.

Árvai Ferenc, a 3M Magyarország első ügyvezető igazgatója

"30 éve működünk a kelet-európai piacon. Magyarországon és a régióban termékeink jól ismertek, és valóban hozzájárulnak az életminőségünk javításához. Mindaz, amit ez idő alatt elértünk, számos szervezet közötti sikeres együttműködésnek, és mindenekelőtt munkatársaink szenvedélyének köszönhető. Ez a szenvedély, a tudományba vetett hit, valamint az innováció iránti kíváncsiság teszi lehetővé számunkra, hogy megteremtsük a jövőt."

György Bereznyák

Country Leader, 3M Hungária

ÖSSZEFOGLALÓ

A 3M 30 éve a kelet-európai régióban

TEKINTSE MEG AZ ÖSSZEFOGLALÓT! (EN)

3M a kelet-európai régióban

Magyarország

91k km²

Terület

9,6 mln

Népesség

15,899 USD

GDP egy főre jutó (USD)

Lengyelország

312k km²

Terület

38 mln

Népesség

16,623 USD

GDP egy főre jutó (USD)

Cseh Köztársaság

77k km²

Terület

10,7 mln

Népesség

22,762 USD

GDP egy főre jutó (USD)

Szlovákia

48k km²

Terület

5,4 mln

Népesség

19,156 USD

GDP egy főre jutó (USD)

Ukraine