3M В УКРАЇНІ

Саме 30 років тому 3М, інноваційний світовий лідер, почав свій бізнес в Польші, Чехії та Угорщині. Ця подія припала на часи найвагоміших економічних перетворень даних країн. Наша компанія також росла та розвивалась, ставши одним з найбільших інвесторів та роботодавців в регіоні.

За тридцять років існування 3М в Східній Європі (а саме в Польші, Чехїі, Словаччині, Угорщині, Україні та Грузії), понад 650 мільйонів доларів було інвестовано у розвиток компанії, насамперед в організацію продаж та маркетингу, виробничі потужності компанії, у центр досліджень та розробок, глобальний сервісний та в три інноваційні центри. Сьогодні офіси 3М в Польші, Словакії, Угорщині, Чехії та України забезпечують робочими місцями більше ніж 4400 працівників. Кожного дня спеціалісти компанії використовують науково-технічні платформи 3М для створення інноваційних рішень. Наша мета – покращити життя людей у всьому світі.

" 3М Україна – частина глобальної компанії, яка вже 30 років працює в регіоні Східної Європи. Протягом трьох десятиліть, працюючи серед людей та для людей, ми відповідаємо на виклики сьогодення та створюємо краще майбутнє разом. Основа нашої діяльності - відданість, розуміння та повага до навколишнього світу, а також усвідомлення цінності науки. Сталий розвиток, ефективне та раціональне використання технологій, співпраця з місцевими громадами – це показники бізнесу майбутнього. Це те, чого ми прагнемо”.

Гліб Храпейчук

Генеральний директор, 3M Україна

3M В УКРАЇНІ

Україна

Польща

312k km²

Площа

38 mln

Населення

16,623 USD

ВВП на душу населення

Угорщина

91k km²

Площа

9,6 mln

Населення

15,899 USD

ВВП на душу населення

Словаччина

48k km²

Площа

5,4 mln

Населення

19,156 USD

ВВП на душу населення

Чеська Республіка

77k km²

Площа

10,7 mln

Населення

22,762 USD

ВВП на душу населення